Even aandacht...

Zonder sponsors en hulp van u kunnen we niet bestaan. Bent u ook gek op dieren en wilt u graag uw steentje bijdragen ?

Neem contact met ons op via dianaspaans (at) online.nl

Laatste nieuws

U bent hier : Tehuis gezocht

Helaas...

Wij plaatsen zelden dieren door, maar neemt u gerust contact op met het plaatselijke asiel. Zij zijn blij met elk dier dat een goed tehuis krijgt. Zie ook  dierenasiels.

Naar aanleiding van meerdere telefoontjes naar Diana of ze ook kittens had: Diana heeft zelden tot nooit kittens. Ze vangt ze wel met haar vangkooi, maar ze brengt ze altijd direct door naar het asiel of naar haar vaste opvang-adressen. U kunt het beste gewoon naar het asiel in uw woonplaats gaan, waar ze talloze kittens hebben voor een prima prijs. De kittens zijn ingeënt (dat is flink duur en enorm belangrijk); ze zijn 8 weken jong (de juiste leeftijd) zodat ze via de moedermelk alle nodige afweerstoffen hebben binnen gekregen, die ze de rest van hun leven zo hard nodig hebben; u krijgt 2 weken medische garantie en bij sommige asiels mag u zelfs na ruim 6 maanden terugkomen om uw katje gratis op het asiel te laten steriliseren / castreren.

Op dit moment worden er weer door het hele land heen kittens aangetroffen in parken, bossen, enzovoort, omdat mensen ze daar “gewoon” neergooien. De dierenambulance kijkt er al lang niet meer van op als ze een telefoontje krijgen van mensen, die in een park een klein katje zien lopen. Wij blijven het echter shockerend vinden.

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren