Even aandacht...

Zonder sponsors en hulp van u kunnen we niet bestaan. Bent u ook gek op dieren en wilt u graag uw steentje bijdragen ?

Neem contact met ons op via dianaspaans (at) online.nl

Laatste nieuws

U bent hier : Over Ons

Stichting Dierenplaatsingsdienst Den Haag giro NL09 INGB 000510.69.08

Over Diana Spaans

Diana Spaans is al ruim 30 jaar begaan met alle dieren die hulp nodig hebben. Van zwaan tot meeuw, van konijn tot kat en op dierendag 2005 heeft ze zelfs een lintje mogen ontvangen omdat zij in de afgelopen 20 jaar ruim 100 katten heeft opgevangen tot hun dood, maar ook 100 zwerfkatten van de straat en tientallen katten naar een goed tehuis heeft doorgeplaatst. Ze is inmiddels de 500 (!) opgevangen katten gepasseerd, de andere dieren en gevonden dieren die ze op het asiel heeft afgeleverd (met de hulp van haar vrijwilligers - zeer belangrijk!) tellen we eigenlijk niet mee.

Op dit moment heeft zij tussen meerdere oude katten in haar huis, alsmede 1 oud konijn van 10 jaar, 2 op straat gegooide cavia's en een kleine volière met 15 parkieten en valkparkieten, die zij krijgt aangeleverd van diverse dierenopvangen waar zij prima contacten mee heeft.

Diana Spaans voert bovendien een populatie zwerfkatten en houdt daarbij in de gaten dat deze allemaal gecastreerd of gesteriliseerd zijn, want anders zou het kattenoverschot nog groter worden. Ziet ze zwerfkittens dan vangt ze ze met haar vangkooi en zorgt er alsnog voor dat deze lieve kleintjes niet langer voor nageslacht kunnen zorgen.

Diana is inmiddels de 500 katten al gepasseerd, die tot hun dood in haar huis zijn gebleven. Op dit moment werkt zij ook met opvanggezinnen.

Nu heeft u dus kennis gemaakt met onze stichting die zich voornamelijk bezig houdt met het helpen van dieren.....ALLE dieren!

En dat kunnen we doen, mensen, omdat u ons helpt. U kunt een donatie storten, u kunt soms geen dier bij ons halen want ze blijven bij ons tot hun overlijden.

Geen woorden, maar daden, want samen maken we de wereld mooier!

Kijk ook op www.samenwerkende-dierenclubs.nl voor de 50% akties, waarmee wij en onze bevriende dierenopvangen financieel worden geholpen.

Uiteraard zijn wij ontzettend blij met onze sponsors, donateurs en donatrices zonder wie al dit werk niet mogelijk zou zijn.

Wij hopen jullie in de toekomst vaker op onze website te mogen begroeten!

Met vriendelijke groeten van Diana Spaans en haar vrijwillig(st)ers.

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren