U bent hier : September 2019

September 2019

U KUNT ONS OOK VINDEN OP FACEBOOK ONDER DE NAAM STICHTING DIERENPLAATSINGSDIENST DEN HAAG

Woensdag, 18 september 2019

OPVANGEN IN SPANJE STAAN LETTERLIJK ONDER WATER

Lieve mensen, stichting Animal in Need / Second Chance Foundation (facebook) in Poeldijk heeft een bankrekening, waarop u een donatie kunt doen voor de Spaanse dieren in het overstroomde gebied. Onze vrijwilligers hebben al gedoneerd vanuit hun privé portemonnee. Helpt u ook mee? BEDANKT!

Zaterdag, 14 september 2019

Een kort dagboek, want we zijn er op uit met de vrijwilligers en hun honden.

We mochten nog voer halen voor onze Spaanse dierenvrienden. En zet in uw agenda: zaterdag 28 september en  5 oktober is er een voerinzameling bij de Praxis in Zoetermeer voor stichting Friends of Animals. 

Zaterdag, 7 september 2019

Na enkele weken zijn we met onze honden weer eens op het strand gaan kijken. En het was triest. En levensgevaarlijk voor onze honden. Zo veel glas lag er. Grote en kleine stukken. De zomer is voorbij, dus we gaan nu weer wat vaker naar het strand toe. Is het misschien een idee als u, onze lieve donateurs, 5 euro per vuilniszak vuilnis storten op onze bankrekening...? NL09 INGB 000 510 6908.

We kregen ook nog van twee aardige dames met twee teckels een ligmand en een vervoersmand afgegeven. We zullen ze doorbrengen naar het inzamelpunt van Peter Koekebakker.

Dit bevallige achterlijf is van Tatiana. Ja, ziet u, Tatiana slaapt nogal veel. Nu komt ze uit het buitenland en heeft ze veel meegemaakt, dus vaak moeten ze dan tot rust komen, als ze eenmaal veilig ergens wonen. Maar ja, ze blééf slapen. Dus even overlegd met onze favoriete dierenarts en haar binnenstebuiten laten keren.

Niets aan het handje, dus, en het vermoeden bestaat dat Tatiana gewoon... lui is. De volgende dag spurtte mevrouw T. als een dolle door het huis heen, wij 50 euro armer.

Verloting! Onder onze trouwe donateurs mogen we deze agenda 2020 verloten. De eerste die mailt naar dianaspaans@online.nl (algemeen emailadres) krijgt 'm thuis gestuurd.

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren