U bent hier : Oktober 2014

Oktober 2014

Zaterdag, 25 oktober 2014

APK en OH JEE....

Beste mensen,

Gister even het autootje afgegooid voor de jaarlijkse APK. Voor 165 euro konden we onze kleine vriend weer terug krijgen. We vroegen nog aan de garage of ze het in de gaten wilden houden als ze een contactlens in de kofferbak tegen kwamen...

En verder hadden we nog wat voer over van die ladingen gratis voer die we elke maand krijgen, dus dat hebben we afgegooid bij een bevriende stichting in Scheveningen. En zo is alles weer opgemaakt / weggegeven en de opslagruimte weer opgeruimd.

We moesten nog een oude zwerfkat laten inslapen. Hij stond op de schildklierpillen maar zakte steeds verder weg. Hij was al in een slechte conditie toen hij in de opvang arriveerde paar maanden terug maar hij was slecht te pillen (als hij ons zag, verstopte hij zich meteen) en toen hij nog meer lichamelijke gebreken kreeg, restte ons helaas geen andere optie. De wetenschap echter dat ie leefde op een mini-vuilstortplaats voordat hij bij ons kwam en dat ie het goed heeft gehad bij ons, zijn laatste maanden, dat houdt ons op de been.

Mieke slaapt tegenwoordig op het bed en niks lekkerders van een bed... dan een schóón dekbed. Dus die was ook weer blij.

Pika staat ons elke ochtend schrééuwend op te wachten voor eten. Vervolgens neemt ze een duik in een bakje voer, zodat haar hele kop onder zit. Half uurtje later wil ze weer eten en als je hetzelfde soort voer neerzet, kijkt ze je aan en vraagt ze nog net niet of je soms gék bent geworden dat je dat aan haar durft te geven...

En verder hadden we nog een vergadering, dus iedereen bestelde (op eigen kosten) pizza van Ristorante La Stella Marina op de Dr. Lelykade in Scheveningen. Dit is nummer 31 en we kunnen hem van harte aanbevelen.

En wat betreft dat "oh jee..." in de koptekst: ploft er toch daarnet een grote envelop van een grote sponsor op de deurmat aangaande de 50% Aktie Kerst 2014...

Groet,

Leon Schröder.

Zaterdag, 18 oktober 2014

ZOEKPLAATJE

Beste donateurs en andere vrienden,

Het ging weer lekker, deze week      We mochten nog gratis voer halen, dus Diana erop af gestuurd; wil ze het uitladen bij de andere opvangen waarmee we bevriend zijn, slaat ze een contactlens uit haar oog. Dus: iedereen die 'm terug kan vinden, krijgt 50 euro van ons. Oh, ja, hij is blauw.

Ja, de hele auto lag weer vol, dus u snapt wel: dat zijn weer een heleboel blije dieren en blije verzorgers in Spanje, Polen en Nederland. Het diepvriesvoer ging naar de buren.

Verder is onze tuin met een net overdekt, want we willen niet dat de buurt last heeft van ons maar sommige katten zijn het niet helemaal eens met ons...

En als laatste: wij hebben de lekkerste kont ter wereld:

Fijn weekeind,

Stephanie van der Toorn.

Vrijdag, 10 oktober 2014

Beste donateurs en andere mensen die van ons houden,

Rijdt Diana langs de eendjesvijver (maar dan aan de andere kant van de best drukke verkeersweg), ziet ze op het fietspad een chihuahua lopen, halsbandje om, niemand erbij. Dus auto in het gras en er naar toe gelopen maar op 40 meter afstand denkt dat kleine hondje "ammehoela, zus" en rent de andere kant op, het bos(pad) weer in. En dan heb je geen andere keus (want je krijgt 'm toch niet te pakken) dan door te rijden en even verderop te stoppen om de dierenambulance in te lichten dat op "die en die plek mogelijk een chihuahua loopt." En duimen dat alles goed gaat komen voor dat hondje, dat ie hopelijk weer in de richting van z'n baasje liep.

We gaan het dit weekeind even druk krijgen want ze zijn met een nieuw speciaal fondsenwervingsproject bezig, dus bijgaand één foto die wel voldoende zegt over de opvang: 

Diana ging -voor zichzelf, sorry- kibbelingen halen maar toen ze bij de visboer stond, stond er een donateur naast haar die meteen aanbood een grotere portie voor de opvang te betalen zodat alle katten ook een stukje kibbeling konden krijgen. Binnen enkele minuten ging dus een half kilo vis er doorheen en even later liepen alle katten smikkelend rond.

Iedereen een fijn weekeind,

Stephanie van der Toorn.

Dierendag 2014

Beste mensen,

We hebben Diana even naar de Watertuin in Naaldwijk gestuurd, want  daar krijgt ze altijd de beste ideeën om fondsen te werven. Alleen is het wat minder Japans-achtig, tegenwoordig, met Top 40 muziek en veel pratende mensen. Jammer want deze tuin zouden we graag in onze achtertuin hebben.

Het blijft mooi.

En dan nog ontbijten in onze opvang:

Hier nog een foto van Tootsy, die Ingrid Zaalberg graag in Nederland onder dak wil hebben. Transport vanuit Hongarije is zó geregeld, u kunt haar naam googlen.

Aardig aangepast aan haar nieuwe (tijdelijke) roedel, die Tootsie.

Fijn weekeind,

Leon Schröder.

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren