U bent hier : Mei 2016

Mei 2016

Tussenstanden 50% Actie Mei  2016 op deze laatste dag, 31 mei 2016):

Animal Care projects: 1.015 euro; stichting Idemo: 950 euro; Dierenplaatsing: 2.236 euro; SVDDH: 1.010 euro; Zwerfkattenhulp: 3.950 euro; Friends of Animals: 2.927 euro; Remi Moldova: 595 euro, Friends of Canil de Portimao: 1.835 euro; Zwerfkatten IJmuiden (gaat tot en met 7 juni 2016 door): 720 euro (totaal 15.333 euro)

Zaterdag, 28 mei 2016

Beste dierenvrienden,

Een verdrietige week ligt achter ons want we moesten afscheid nemen  van één van onze vrijwilligsters, die al langere tijd leed aan die ene dodelijke ziekte. Ze was een vriendin, die ook écht een vriendin was: altijd klaar staan voor onze stichting, overal voer en dierenspullen ophalen, niets was haar te veel. Haar 2 katten zijn bij ons in de opvang want niemand wilde ze hebben. Helemaal overstuur zitten ze in de quarantaine, ze begrijpen er niets van.

En verder: de 50% actie is bijna afgelopen. Voor iedereen blijft het een prima middel om geld in te zamelen voor dierenartsrekeningen en voerrekeningen. U kunt nog doneren tot en met dinsdag ('s nachts 12 uur). Sommige  stichtingen hebben meerdere grote sponsors gevonden, zodat die 50% ruimschoots wordt gehaald. Iedereen die onze stichtingen een warm hart toedraagt: BEDANKT! Want zonder u zijn we nergens. We hebben zo enorm veel dieren dankzij u kunnen steriliseren, laten opereren, kunnen REDDEN, we kunnen u alleen maar dankbaar zijn voor al uw hulp. En dat beseffen we allemaal dondersgoed.

Gewoon wat liefde tussen twee dieren. Veilig, op hun gemak, omringd door vrienden.

Turkse Tommy, het heeft wat tijd gekost maar hij begint ons al leuk te vinden.

Iedereen fijn weekeind,

Stephanie van der Toorn.

Zaterdag, 21 mei 2016,

Beste dierenvrienden,

Het was hier een emotionele week want.... de blauwe enveloppen lagen in de brievenbus! Vreugde alom, dus. Om dat te vieren hebben we de tuin volgegooid met lavendel; die planten vinden de katten niet lekker, dus ze poepen er ook niet in!

Het raam hangt vol met A4-tjes over de 50% actie. We zien veel mensen stoppen en het lezen, nou nog hopen dat het wat donaties oplevert.

En verder... dat alles waarvoor wij het doen, met uw hulp:

We mochten nog voor onze schatjes gratis voer ophalen, ook hooi voor de cavia's en nog meer spullen. Enkele gebietste kattengras-plantjes kregen een heleboel belangstelling.

Als laatste voor deze week: Goffy in totale zen-rust.

Iedereen een fijn weekeind en de 50% actie loopt tot en met 31 mei a.s. via www.samenwerkende-dierenclubs.nl

Groet,

Leon Schröder.

 

 

 

Zaterdag, 14 mei 2016

Beste dierenvrienden,

Even een mededeling van onze (oude) vrienden van Stichting JMVR: op zaterdag 28 mei zijn ze aanwezig bij een feestdag van Dierenwinkel Jumper in Dordrecht.

Verder is de 50% actie Mei 2016 langzaam aan het opstarten. Vooral de Portugezen zijn benieuwd of zo een actie gaat lukken (jaaaaa   )

En verder gaat het goed in de opvang. De nieuwe, Mazzel, doet het prima. Hier ligt ie op schoot bij een vrijwilliger.

We hebben meerdere benches opgehaald voor Stichting Remi Moldova, die gaan we morgen even afgeven want ze nemen erg veel plek in. Remi Moldova neemt ze mee naar Moldavië om daar zwerfhonden en -katten te steriliseren.

De parkieten doen het prima, al begint eentje zich opeens erg jong te voelen en ze wil gevoerd worden.

We lezen op social media dat de Duitse Lufthansa Ierse Greyhounds wilde vervoeren naar China. Om ze op te laten vreten, daar, dat is wel duidelijk. Er is blijkbaar zo veel geprotesteerd (dus het helpt toch wel, je mond NIET houden), dat het vervoer niet doorgaat.

Fijn weekeind,

Stephanie van der Toorn.

 

Dinsdag, 10 mei 2016

Beste dierenvrienden,

Vanaf nu gaat de 50% actie Mei 2016 weer beginnen, die verloopt via www.samenwerkende-dierenclubs.nl en duurt tot en met 31 mei 2016.

Even opscheppen: Wij en de andere Haagse stichtingen krijgen 100% bovenop elke euro die u doneert dankzij Fonds 1818 en Pastoor E. van Delden. De rest van de deelnemers krijgen 50%.

We hebben nogal wat dierenartsrekeningen, waarvoor we graag een potje hebben, dus elke donatie van uw wordt ENORM op prijs gesteld.

Fijne avond namens het hele team,

Stephanie van der Toorn.

Zaterdag, 7 mei 2016

Beste dierenvrienden,

Een kort dagboek want alle vrijwilligers liggen op het strand of in hun tuin. Het belangrijkste is dat we vanaf komende dinsdag weer een 50% actie gaan houden. Met grote dank gesponsord door www.fonds1818.nl en Pastoor E. van Delden. Onze eeuwige dankbaarheid daarvoor!

Alle details leest u (na dit weekeind) op www.samenwerkende-dierenclubs.nl waarop we dit weekeind even alle foto's en teksten gaan plaatsen, zodra ze zijn aangeleverd; de meeste mensen doen dit werk naast hun vaak fulltime banen, dus heb geduld

Ons hoofddoel is de dierenartskosten van de dieren die we van straat plukken of van andere opvangen krijgen. Op dit moment zitten we -eerlijkgezegd met volle verbazing- naar Mazzel te kijken, een oninteressante zwart-witte kater, (de waarheid is keihard) die jarenlang buiten moest wonen, omdat niemand hem binnen haalde. Meerdere keren per dag meldt hij zich bij de vrijwilligers om eventjes op hun schoot te liggen. Hij duwt z'n koppetje tegen hun hand aan en valt spinnend in slaap. Daar doen we het voor!

Iedereen tot volgende week,

Stephanie van der Toorn.

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren