U bent hier : Juni 2019

Juni 2019

Wij zijn ook op facebook te volgen via: Stichting Dierenplaatsingsdienst Den Haag

Laatste zaterdag juni 2019

Beste mensen, het is erg warm en we gaan even genieten, alle vrijwilligers met of zonder hun honden.

We willen nog iets vermelden. Onze vrijwilligers hebben geen geld voor een Tesla. Om dit te compenseren ruimen ze vuilnis op in de parken, waar wij allemaal lopen. En dat blijft schrikken, maar elk stuk vuil dat we uit de natuur halen, is meegenomen.

Tot de volgende week!

Zaterdag, 22 juni 2019

Even koffie gedronken bij onze expat buren. Beter een leuke buur, dan een verre vriend, zeggen we altijd maar zo.

Op RTL Z is op dit moment regelmatig een documentaire te zien, die PLASTIC SOEP heet. Hij gaat over de vervuiling door plastic over de hele wereld, zeeën, rivieren. Erg indrukwekkend. Kijken s.v.p. Op de bovenste foto ziet u de bloemkolen bij Albert Heijn.

De in plastic verpakte penen lagen er naast. We zullen ze meteen een brief schrijven.

Omdat er dringend een nieuwe krabpaal nodig was, gingen we even deze halen bij de Praxis. 150 euro en de schatjes zijn weer even zoet.

De cavia's werden weer los gelaten, de oudere katten waakten over hun gezondheid en welzijn.

We gaan met de vrijwilligers en alle honden even wandelen in een andere plaats, samen met de vrijwilligers en hun honden van een andere stichting. Hoe meer zielen, des te meer vreugd.

Zaterdag, 15 juni 2019

Het was een drukke week, zoals altijd. Iedereen héél erg bedankt voor de donaties voor de 50% Aktie! Dit was de laatste keer dat Fonds 1818 ons sponsorde, maar gelukkig heeft de familie Dirk Nieuwenhuizen zich al aangemeld om Kerstmis 2019 over te nemen.

 

Graag willen we onder de donateurs van de 50% Aktie Mei 2019 een (half) vegan pakket verloten. Wilt u een kans maken hierop, mail naar dianaspaans@online.nl

Omdat het mooi weer is, kunnen de cavia's wederom naar buiten, de tuin in. Maar Grote Zus Jodie moet dan natuurlijk wél even checken, of het stro wel zacht genoeg ligt voor haar harige vriendjes.

En we mochten nog voer halen voor de Spaanse opvangen.

De 2019 Veiling Friends of Animals is zondag 16 juni voor het laatst! Kijk op facebook en maak de Spaanse verschoppelingen gelukkig door een kleinigheidje te kopen.

Goed weekeind en tot volgende week! 

Donderdag 6 juni 2019

2019 - Veiling friends of Animals is nu begonnen via facebook. Bied mee op kleine kadootjes en steun de Spaanse asielen.

 Zaterdag, 1 juni 2019

Beste, lieve, grandioze donateurs!!!! Wij gaan even onze donaties  tellen voor de 50% aktie, dus ditmaal een kort dagboek.

Een PRRRRIMA weekeind toegewenst!

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren