U bent hier : Juni 2018

Juni 2018

Zaterdag, 30 juni 2018

Beste mensen, Stichting Vogelklas Karel Schot in Rotterdam heeft al 250 met olie besmeurde zwanen opgevangen. Onze vrijwilligers en bestuursleden trokken hun portemonnee al voor een donatie. Doet u mee? op de site ww.vogelklas.nl op de homepage vindt u een knop waarmee u direct kunt doneren. 5 euro is al mooi.

 

Onze vrijwilligers lieten van de week hun (opvang) honden uit in het park en kwamen tot onze stomme verbazing thuis met een tamme rat! Zwart-wit, dus die zie je niet vaak in het wild. Gelukkig kon hij meteen door naar een vriend, die ze voor ons opvangt.

Hartelijke groet en tot volgende week,

Het DPDH Team.

Zaterdag, 23 juni 2018

Iedereen een goed weekeind!

Stephanie van der Toorn.

Zaterdag, 16 juni 2018

Goedemorgen, iedereen,

Het jaar rent wel erg vlug voorbij: we zitten al op de tweede helft van juni! De dieren doen het nog steeds prima.

Ze genieten van elk zonnestraaltje met z'n allen.

Het is een beetje rustig op dit moment, maar achter de schermen zijn we zoals altijd hard aan het werk met allerlei dingen. 

Het is vandaag de laatste dag van de veiling van Friends of Animals. Te volgen via facebook en hij sluit om 8 uur  vanavond.

Iedereen een fijn weekeind en tot volgende week,

Het DPDH Team.

Zaterdag, 9 juni 2018

Goedemorgen,

Het AD kopt dat Volkswagen gaat stoppen met uitvoeren van proeven met hun diesel-gassen op apen. Het werd tijd...

Afgelopen woensdag is via facebook de veiling van start gegaan voor Friends of Animals! Door leuke kleine artikelen te kopen, steunt u meerdere opvangen in Spanje.

Het is erg warm en sommige katten blijven liever binnen in de opvang. Maar andere katten vinden het prima om buiten in een mandje te zitten.

Ons zonnetje Jodie in het zonnetje.  Van de week nog laten enten bij onze dierenarts die haar net zo leuk vindt als wij.

En onze Sol. Inmiddels de oudste die erbij loopt, half verborgen in de planten.

Iedereen nog bedankt die een donatie deed! Alle mensen die dàt deden, verdienen een speciaal plekje in het hart van onze dieren en onze vrijwilligers. U bent de steunpilaren van onze stichting, dankzij u kunnen we doorgaan met dat loodzware werk! En het waren er wederom een heleboel, die ons een goed hart toedroegen, want we zagen weer vele, vele, vele donaties voorbij komen op de bankrekening, vorige maand. BEDANKT!

Het DPDH Team.

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren