U bent hier : Januari 2018

Januari 2018

Zaterdag, 27 januari 2018

Beste vrienden,

Iedereen de groeten van onze Emily, het Liefste Poesje Ter Wereld.

Ook kwam de moeder van ons hulpje even langs want die wil weer een nieuwe kat voor haar moeder. Want de kat is overleden en oma is eenzaam, begrijpelijk. We hebben er een paar naar voren geschoven en houden u op de hoogte.

We mochten ook nog voer halen. Allemaal puppen-voer, dus lekker meegegeven voor een stichting in Nederland.

En er was er eentje jarig, die al jaren werkzaam is bij onze stichting! Dus meegenomen naar een feesttent om het harde werken voor onze dieren te belonen!

Fijn weekeind,

Leon Schröder.

Zaterdag, 20 januari 2018

Hallo, beste vrienden van onze stichting,    

Rijden Diana en Leon vanochtend naar hun favoriete ontbijt-gelegenheid, ligt er helaas een aangereden, dode vos langs de kant van de weg bij de duinen. Hij was al koud, nauwelijks beschadigd van de enorme klap die hij van (vermoedelijk) een auto heeft gekregen. We hebben allemaal  altijd vuilniszakken in onze auto's liggen, dus even drie stuks erom heen gedaan en dicht getapet vanwege de eventuele vlooien. Zo'n majestueus dier, zijn leven in één klap beëindigd. Geen foto gemaakt.

Wél een foto gemaakt van ons prinsesje op de erwt: Miss Snowy White. Ons hulpje, David, kwam vanochtend weer de katten kammen en mevrouw blies eens nukkig naar hem. Om daarna  weer spinnend bij hem te komen zitten.

Verder eigenlijk weinig te melden. Een nieuw fonds belde ons, of ze ons konden helpen met iets? Nou, hulp bij exploitatiekosten wordt altijd enormmm gewaardeerd. En we mochten de laatste rekening toesturen van ons dierenvoer, na een kort en helder gesprek. Zij we altijd blij mee, met zulke hulp.

Een bevriende  konijnen-opvang kreeg 1.000 euro van enkele sponsors. Is vlug getypt, zo'n zinnetje, maar heeft enorm veel impact en er is vaak veel ervaring voor nodig om zoiets voor elkaar te krijgen. Maar we zijn altijd bereid om andere stichtingen te helpen, want elk dier dat je redt, is er eentje.

En op internet vonden we deze nog voor u.

Iedereen een goed weekeind en tot volgende week,

Stephanie van der Toorn.

Zaterdag, 13 januari 2018

Beste vrienden,

Even een kort dagboek, deze week, want het is hier nogal een gekkenhuis met voer dat we overal mogen halen. Plus een oudere man die vanwege gezondheids problemen gestopt is met zijn zwerfkatten voeren, zodat we het verzoek kregen om het voeren over te nemen. Is gebeurd. We zijn nu aan het bekijken, wat de conditie is van de katten: zijn ze ziek / gezond? Alles is al gesteriliseerd en teruggezet door ons, vier jaar geleden, dus dat levert geen problemen op.

Tot volgende week,

Leon Schröder.

Dinsdag, 9 januari 2018

Beste vrienden van onze stichting,

We zitten hier even bij te komen van 2017. Met dank aan www.boosty.nl

De vrijwilligers kwamen nog in de opvang met wat benodigdheden voor de katten...

Ja, een eenvoudige deurmat. Ze worden er helemaal gek van. 5 euro en ze hebben de grootste lol.

We gaan even kijken of we wat sfeervolle foto's van de katten kunnen maken op dit schattige stoeltje.

En de buren kwamen nog langs met oliebollen...

Ons nieuwe kleine buurmeisje zag nog haar favoriete kat in het raam zitten (Snowy White), en zag toevallig haar roze fiets-helm op, dus die werd een paar keer flink tegen het raam aan gebonkt (geen zorgen, het katje is doof), terwijl ze hartelijk werd begroet in het Engels. Het raam zit er nog een, alleen vielen we binnen in de kamer van het lachen van de bank af, terwijl de moeder bezorgd naar het raam keek.

Rustig aan en tot volgende weel,

Stephanie van der Toorn.

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren