U bent hier : Februari 2018

Februari 2018

Zaterdag 24 februari 2018

Tot onze schrik ligt het hele DPDH team inmiddels plat met griep. Geen zorgen, de (zwerf) dieren worden gedaan maar helaas, wederom geen dagboek en tot volgende week!

Zaterdag, 17 februari 2018

Helaas dit weekeind geen dagboek; de griepepidemie heeft ook onze vrijwilligers getroffen. Tot volgende week!

Machteld Nieuwenhuizen.

Zaterdag, 10 februari 2018

Beste vrienden van onze stichting,

Terwijl de sneeuw hier rondvliegt, zitten we de gebeurtenissen van deze week  alweer te typen voor u.

Tot ons genoegen werden we opeens weer gebeld door een oude vriendin: een groot dierenliefhebster, die onze opvang altijd graag financieel ondersteunde maar door privé perikelen ons uit het oog verloren was. Ze bood aan om de steun weer op te nemen en dat nemen we grààg aan! Dus binnenkort halen we haar even op in het Wassenaarse om haar in de opvang te trakteren op een lekkere bak koffie en herinneringen op te halen.

Al het goede komt in meervoud, merkten we, want we werden ook nog benaderd door het Ali van der Zwan Fonds of ze ons mochten helpen met de exploitatiekosten. We gaan even bij ze op bezoek om kennis te maken en houden op de hoogte. U weet: alle hulp is altijd van harte welkom!

Onze vrijwilligers kwamen nog aanzetten met enkele spullen voor de dieren. Het is een lig-ding op een standaard, dus dat wordt vechten om erin te liggen.

We kregen ook nog een rattenkooi, dus we hebben Rizzo Rattenopvang al gevraagd of zij hem willen hebben voor de ratten-opvang.

En we gaan even gratis voer halen bij een dierenwinkel; foto's zullen volgende week eraan komen voor u.

Hartelijke groet,

Leon Schröder.

Zaterdag, 3 februari 2018

Beste vrienden van onze stichting,

Dierenopvangcentrum Vlaardingen heeft deze BOBO zitten, al bijna een jaar, en ze willen hem nu toch wel heel graag onder dak hebben. Wie oh wie, biedt hem een goed tehuis? Meer info op hun site.

En nóg een foto van deze beauty.

We waren weer enorm blij met een telefoontje van een sponsor die graag de dierenvoer-rekening van deze week wilde betalen. Nou, dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Dank, dank!

Er overleed nog een parkiet in de binnen-volière, ze had allemaal kleine tumoren in de buik, volgens onze dierenarts. Dus twee nieuwe gehaald bij de dierenambulance. We hadden nogal veel vrouwen, dus speciaal om 2 mannen gevraagd.

Twee maanden geleden kreeg ons katje Sumi opeens problemen, de dierenarts concludeerde een chronisch ontstoken slijmvlies. Met veel moeite en diverse pillen hebben we haar er doorheen weten te slepen (we hadden er wel eens een hard hoofd in) en vandaag begon ze opeens uit zichzelf natvoer te eten. Ze at wel gelukkig uit zichzelf in die twee maanden de harde brokken die overal staan maar nu merkten we nog beter, dat ze zich goed begon te voelen.

Onze voorzitter regelde nog een vangkooi. Dank, John en Claudia, duizendmaal dank!

Iedereen een fijn weekeind toegewenst en tot volgende week,

Leon Schröder.

 

 

 

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren