U bent hier : December 2020

December 2020

De Laatste Dag van 2020 is begonnen.

en de 50% Kerstmis Aktie 2020 is bijna ten einde (www.samenwerkende-dierenclubs.nl) We hebben heel veel ontzettend lieve reacties gekregen. Of het nou een donatie van een tientje was of de twee dames, die ergens in de wijk wonen, en die regelmatig langkomen om een zak dekentjes af te geven. Waar we héél erg bang voor zijn, is dat 2021 slechter gaat worden dan 2020. Want we zien berichten op internet dat zelfs maneges en dierenopvangen het water aan de lippen staat. We wachten het af. Iedereen de beste wensen alvast en heel graag tot ziens in volgend jaar!!!

Kerstmis 2020.

Iedereen een Fijne Kerst!

Afgelopen week werd er een nieuwe CV-ketel geïnstalleerd, want de oude had het begeven. Vertelt de monteur ons... dat hij óók bij de dierenbescherming werkt als inspecteur. Nou waren een hoop katten al de schuur in geschoten, maar met de hoeveelheid kattenbakken die overal staan, talloze zakken kattengrit (van een sponsor), vangkooien opgestapeld en reclame voor de 50% Aktie in het raam.... was het zelfs een blinde met zijn geleidehond nog wel duidelijk, dat hier méér dan twee katten woonden. Leuk gesprek gehad, de monteur vond het er goed uitzien en niet stinken, en hij vertelde ook nog, dat veel stichtingen snakken naar donaties. Dat weten we al lange tijd en we nodigen namens onze sponsors ook altijd nieuwe deelnemers uit voor de 50% akties.

Heel jammer echter, dat we ditmaal twee katten-cafés en een Roemeense opvang hebben uitgenodigd, maar totaal geen reactie kregen.  Vertrouwen ze ons niet? Geen idee. Maar echt jammer. Want wij weten dat veel mensen in Holland nog steeds het (dieren-)hart op de juiste plaats hebben zitten en graag een helpend handje bieden.

De CV ketel hangt trouwens lekker te snorren en dat is het belangrijkste!

Gaat zojuist de deurbel, staat onze dierenarts voor de deur! Met een Kerst kado omdat we haar parkiet hebben opgenomen....

Zaterdag, 19 december 2020

De vrijwilligers kwamen opeens met een boom aanzetten. Die staat dus nu op zijn plek. De 50% aktie via www.samenwerkende-dierenclubs.nl loopt prima. Over 2 weken zitten we al in het nieuwe jaar (!). Iedereen fijne Kerst alvast!

Zondag, 13 december 2020

De 50% Actie Kerstmis 2020 is NU begonnen via de site www.samenwerkende-dierenclubs.nl De nieuwsbrieven zijn dit weekend gepost, maar de postbode heeft al 3 dagen achterstand met bezorgen. De site wordt nog bijgewerkt met foto's uit Portugal en IJmuiden/Velsen-Noord.

Zaterdag, 12 december 2020

 

Kort dagboek weer, sorry. Er zijn er hier een paar bezig een boom op te tuigen en de december-boekjes klaar te maken om naar de donateurs te sturen. Alle aardige donateurs krijgen er weer eentje. Komende donderdag, 17 december, gaat de 50% Aktie weer van start. De deelnemers staan op www.samenwerkende-dierenclubs.nl De laatste weken gaan weer erg snel voorbij, merken we hier. Laten we hopen dat 2021 beter wordt! Moet wel, want slechter dan dit jaar kan niet.

En... we kregen nog een foto te zien in het voorbij gaan, van enkele voormalige logées: Porthos en Aramis. Zaten al vijf jaar in een buitenlands asiel en zitten nu prima in Zuid-Holland, waar ze geliefd en bewonderd worden, elke dag.

Zaterdag, 5 december 2020

Wij gaan even pakjesavond vieren met onze vrijwilligers en hun kinderen. Iedereen een fijne avond en maak er iets moois van!

Oh en we hebben nog twee auto's vol met gratis voer voor de Spaanse opvangen gekregen. Voorlopig opgeslagen in onze garage, over een paar weken gaat het door naar het inzamelpunt.

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren