U bent hier : December 2017

December 2017

Zaterdag, 30 december 2017

Beste vrienden van onze stichting,

Nog anderhalve dag en dan is dit jaar ook weer voorbij (geraasd). Weer veel gebeurd en gelukkig ook weer leuke mensen op ons pad gekregen, die ons hielpen om dieren en hun verzorgers (ook belangrijk) te redden. De 50% actie (gesteund door Fonds 1818 en Pastoor Van Delden) is bijna afgelopen en heeft ons weer blij gemaakt maar vooral ook onze vrienden met hun andere stichtingen. Die heffen morgenavond om 12 uur het glas op uw gezondheid, heus, vanwege alle donaties die binnen kwamen, deze laatste 2 weken. Wat een goed begin voor hen allemaal! Wij zijn er alleen maar blij mee. Het kan niet genoeg gezegd worden.

Nina, ouwetje uit Belgïe (destijds al 16 jaar, toen ze hier naar toe kwam) en nog steeds bij ons in de opvang, wenst u een prima uiteinde toe.

We gingen nog even langs bij Rizzo Rattenopvang omdat we van een sponsor rattenvoer hadden gehad.

Er zijn een paar vrijwilligers bezig om oliebollen te bakken en we hebben appelbeignets gehaald.   Hopelijk halen die morgen.

Iedereen de beste wensen en graag weer tot ziens in 2018!

Het team van Dierenplaatsingsdienst Den Haag en Samenwerkende Dierenclubs.

Zaterdag, 23 december 2017

Gekkenhuis, hier, deze laatste dagen van het snel voorbij glijdende jaar.

Beste mensen, de 50% actie komt al lekker op stoom, niet alleen bij ons maar ook bij de andere (erg blije) stichtingen. www.samenwerkende-dierenclubs.nl toont u meer details en we gaan door tot en met 31 december 2017, dankzij Fonds 1818 en Pastoor Van Delden.

We kregen nog twee telefoontjes voor gratis voer / grit. Dus erop uit na ons werk.

En:

(Goedgekeurd door Tatiana).

Stichting Animal Care Projects heeft deze knapperd in de opvang zitten in Voorburg, vlakbij Den Haag, dus. Iemand interesse?

We gaan aftellen voor deze laatste dagen want het gaat nu wel erg vlug. Iedereen de laatste nieuwsbrief ontvangen? Zo nee, even emailen voor een nieuwe: dianaspaans@online.nl

Iedereen fijne Kerstdagen!

Stephanie van der Toorn.

Zaterdag, 16 december 2017

Aan de dierenliefhebbers die ons een warm hart toedragen,

Ja, het is weer zover! We zijn weer begonnen met de 50% Actie. Met dank aan onze kanjers: Fonds 1818 en Pastoor Van Delden. Het jaar is bijna weer voorbij en we kunnen dankzij u onze bankrekening zo gezond maken, dat we weer fluitend het nieuwe jaar in gaan. www.samenwerkende-dierenclubs.nl vermeldt zoals altijd alle deelnemers. Elke euro die u doneert, wordt verdubbeld. Dus dit worden twee fijne weken voor ons.

De nieuwsbrief is donderdag verstuurd en ligt hopelijk vandaag, zaterdag, in de brievenbus.

Er is veel gebeurd, de afgelopen 12 maanden. Dieren overleden, dieren werden erbij genomen.

Voer gehaald (Raymond en Petra van Animal Care Projects, enorm bedankt voor het altijd mee gaan met jullie bestelbus!). En ook zeker bedankt, alle winkels die ons voer gaven!!! Animal Care Projects zoekt nog steeds met spoed goede tehuizen of opvanggezinnen voor hun Turkse hondjes!

Honden en katten werden uit Spanje, Kroatië en Turkije gehaald. We zijn er enorm trots op dat we zo een goede ploeg van fijne mensen om ons heen hebben kunnen verzamelen!

Van de 150.000 in Nederland geplaatste honden dit jaar, kwamen er 12.500 uit het buitenland. Veel ruimte dus voor nog meer honden en katten uit het buitenland....

Sommigen van ons hebben hun vader of moeder verloren, dus er worden wel eens kaarsjes gebrand om ze in herinnering te houden.

We liepen onszelf weer lekker voorbij, elke week. Net als alle andere medewerkers van de stichtingen, met wie we bevriend zijn. Maar... het was elke seconde waard.

Lieve mensen, zorg goed voor elkaar a.u.b. in deze steeds meer verhardende maatschappij. Geld, geld, geld willen mensen maar hebben, terwijl er steeds meer vissen en walvissen verdrinken in de plastic netten in de zeeën. Het gaat niet goed met de aarde en de mensen.

Verder nog een advies: we knalden van de week bijna bovenop een auto die stilstond op een drukke verkeersweg. Geen knipperlichten aan, niks. Levensgevaarlijk, dus. we vroegen ons al af of er soms met een GSM gebeld werd in die auto? Toen we hem passeerden, zagen we een hond op de weg vòòr de auto, die weigerde naar zijn baasje op de stoep te gaan. Het stoppen is begrijpelijk en zelfs hartstikke fijn! Maar veiligheidshalve zou het prettig zijn geweest als mensen dan hun knipperlichten aan doen. Voordat er iemand achterop knalt.

Wij hebben een paar ontzettend lieve nieuwe buren. Diana werd nog uitgenodigd om pizza te komen eten bij ze en toen Diana alle borden had leeg gegeten, fluisterde ze bij haar kleine buurmeisje in haar oor: "Diana is going to eat pizza with you every fryday, from now on!" maar de ouders keken daarop nogal twijfelachtig. 

Iedereen een heel fijne Kerst toegewenst en goede gezondheid in 2018!

Diana Spaans en alle vrijwilligers.

Zaterdag, 9 december 2017

Beste donateurs van onze dieren-stichting,

Nou, we schíeten echt door de laatste weken van dit jaar heen! Even een paar dingen nog.

Plaatje spreekt voor zich en alstublieft ook niet fokken met dieren. Diana was van de week nog op bezoek bij een kennis die glimlachend een filmpje liet zien van de net bevallen poes van haar dochter. Het was blijkbaar het zoveelste nest kittens. Dan heb je echt grote moeite om beleefd te blijven en niet te snauwen: "Zeker nooit gehoord van het kattenoverschot al 30 jaar?!?!?!?!" En daarna die GSM in elkaar te trappen. We worden er moedeloos van, mag u gerust weten. De asiels zitten al dertig jaar met hun handen in het haar en je dringt niet door tot de mensen dat ze moeten kappen met fokken.

Volgende item: We doen mee met... www.dierendonatie.nl en wel met: Speciaal Poezenvoer voor Stichting Dierenplaatsingsdienst Den Haag. Alle donaties zijn welkom! en binnen 3 dagen was het bedrag al binnen! Dus de volgende staat er ook al op: rattenvoer.

www.dierendonatie.nl/voer-voor-de-ratjes-van-stichting-dierenplaatsingsdienst-den-haag

En verder: over een week, op 16 december 2017, begint weer... U snapt hem wel: de 50% Actie Kerstmis 2017. Met enorme dank aan onze trouwe sponsors Fonds 1818 en Pastoor Van Delden. We zijn nog bezig met de site www.samenwerkende-dierenclubs.nl ehhh op te tuigen.

Ons hulpje David kwam nog langs. Die heeft komende week (herinnert u zich deze nog?) elke dag twee proefwerken. Daarna nog één week school en vervolgens vakantie.

Alle katten wensen hem in ieder geval succes! Net als Jodie:

Iedereen hartelijke groeten van Tatiana en we zijn benieuwd hoe erg het gaat sneeuwen, komende week.

Oh ja, die bubbeltjes-plastic. Er had één van de vrijwilligers mee zitten bieden op de veiling van Friends of Animals en de Konijnen-opvangen. Dus er kwam een doos met kerstmis-spullen in onze richting. Met bubbeltjes-plastic. Daar werden niet alleen de vrijwilligers hotel-de-botel van maar ook Tatiana...

Iedereen een fijn weekeind toegewenst en tot volgende week,

Stephanie van der Toorn.

Zaterdag, 2 december 2017

Beste dieren-vrienden,

Onze vrienden van Animal Care Projects hebben op dit  moment IN VOORBURG Turks hondje Sunny zitten. Dus mochten er Hagenezen zijn of Zuid-Hollanders...?

We gaan deze week nog op bezoek bij een andere stichting om wat informatie te delen. Foto's volgen want het is een dorp in een andere provincie.

Onze vriendin Maureen heeft Omi in de opvang en heeft besloten om haar definitief te houden.

Fijn om zo het eind van een mooi jaar te naderen! Dank, Maureen, dank!

 

Onze favoriete hulp, driftig aan het kammen.

Iedereen een fijne Sint-avond en tot volgende week,

Stephanie van der Toorn.

 

 

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren