U bent hier : December 2015

December 2015

Beste mensen,

De 50% (in ons geval zelfs de 100%) actie is nu afgelopen en wordt wederom gesponsord door Fonds 1818 van www.fonds1818.nl en Pastoor E. van Delden! De definitieve eindstanden zijn:

Stichting Animal Care Projects 2.000 euro; Stichting Idemo 2.950 euro; 100% voor dieren 760 euro; Dierenplaatsing 4.087 euro; SVDDH 1.100 euro; Zwerfkattenhulp 2.470 euro; Friends of Animals 3.105 euro; Remi Moldova 574 euro; Zwerfkatten IJmuiden 1.751 euro (voorlopige tussenstand 18.797 euro)

Woensdag, 30 december 2015

Aan onze vrienden en donateurs,

Iedereen een fijn uiteinde toegewenst en tot volgend jaar! We hebben hard gewerkt met z'n allen om een prima jaarresultaat te krijgen; echt petje áf voor onze bestuursleden en vrijwilligers! Veel hondenvoer en kattenvoer mochten we gratis ophalen en verdelen onder de stichtingen, waarmee we samenwerken, auto's vol en dan nog de beloftes dat we ook in 2016 voer mogen blijven ophalen (zeer belangrijk). Belastingtips gegeven aan diverse stichtingen. Al met al kunnen we terugkijken op een mooi verlopen 2015. En nu óp naar 2016, want dat wordt nog beter dan 2015 was!

Diana Spaans en alle vrijwilligers.

Dinsdag, 22 december 2015

Er werd op de deur gebonkt. Opdringerige krantenbezorger die z'n Nieuwsjaarsfooi wil???? Maar nee, het 5-jarige buurjongetje  die een euro wilde verdienen met de katten kammen. Chocomel en katten snoepjes gegeven en na een uur met een euro het pand uitgegooid (en gekeken of tie veilig bij z'n eigen huis naar binnen ging).

Maandag, 21 december 2015

Een nare dag want we moesten Diana 's lievelingskat Teuntje laten inslapen. Nierfalen.

Kwam ooit in een asiel nadat hij 6 jaar bij een psychopaat had gewoond. Daarna een jaar bij ons op een plank in de schuur gezeten, hysterisch gillend en blazend. En daarna... snapte hij hoe een normaal leven eruit zag. Mijn gozertje, noemde Diana hem altijd. Dag, gozer.

En een goede dag voor Ruben de Sain. Want hij heeft de media gehaald met zijn droom om een robotpak te kunnen kopen van 85.000 euro. Dit pak maakt dat hij weer kan lopen, nadat hij 10 jaar in een rolstoel heeft gezeten met een lage dwarslaesie na een ongeval met een motorfiets. Op dit moment loopt er een crowdfundings actie en de stand is 81.000 euro, dus hij gaat het wel halen. Het is hem van harte gegund en voor ons bevestigt het weer eens dat Nederland vele kanjers heeft met hart voor mens en dier!

Leon Schröder.

Maandag, 14 december 2015

Een goeie die we u niet willen onthouden. En onthoud: in alle asiels zitten altijd leuke dieren, die graag met u mee naar huis gaan.

Zaterdag, 12 december 2015

Beste donateurs en andere vrienden,

Gaat vlug, hè, dit jaar? We zijn nog even bezig om een kadootje te kopen voor onze vrijwilligers (betaalt het bestuur zelf) want die hebben wel erg hun best gedaan, dit jaar. Zoals altijd, trouwens.

We kregen nog van onze dierenarts allemaal dieetvoer, dus met een speciale chauffeur doorgestuurd naar Zwerfkatten IJmuiden. Zij er blij mee, wij ervan af.

Stichting 100% voor Dieren vroeg nog of we kleding konden vragen voor mensen in Polen, die het niet zo breed hebben. Dus een briefje in het raam geplakt en in een week tijd 15 zakken, die morgen worden opgehaald. Mocht u ook willen helpen door kleding te doneren... dianaspaans@online.nl

Verder reed Stichting Animal Care Projects nog langs met wat voer, dat ze niet kwijt konden. Dus Stichting Idemo er blij mee gemaakt.

 

Die maken dit jaar nog één laatste rit naar Kroatië, Bosnië en Roemenië (die kant op, zo ongeveer), dus dit komt goed van pas.

Iedereen een fijn weekeind en tot volgende week,

Stephanie van der Toorn.

Zaterdag, 5 december 2015

Beste donateurs en andere vrienden,

Rare week achter de rug. Ten eerste hebben we al 4 maanden problemen met onze computer door KPN. De hulp die we kregen, bestond uit "We sturen niet zo maar overal een monteur naar toe" tot "Misschien heeft u vrienden die verstand hebben van computers en kunt u die erbij halen?". Uiteindelijk zou er wel een monteur komen maar die kwam niet opdagen. Dus een specialist erbij gehaald, die we een uur lang door de opvang zagen rennen ("Heb je toevallig ook een kabel van 10 meter?" vroeg tie nog. Huh?). KPN z'n modum had een wachtwoord bij z'n geboorte gekregen dat blijkbaar niet overeenkwam met z'n toegangseisen. Dat betekende dus ook meteen een eind aan 30 jaar KPN klant-zijn. Voor computer-problemen bevelen we dus graag Rob de Winter van www.rob-de-winter.nl bij u aan. En video en audio.

Komende donderdag gaat de 50% actie weer van start; post hierover treft u dan aan in uw brievenbus. Het jaar is bijna voorbij, hoe ouder je wordt, des te vlugger het gaat, zeggen we wel eens tegen elkaar.

En verder: de buurman vroeg nog of we om 7 uur gisteravond op de deur wilden bonken en een zak voor de deur neer wilden gooien. En dan natuurlijk hard weg rennen. Zo geschiedde. We deden nog wat leuke, netjes ingepakte presentjes er bij voor de 2 zoontjes en moeders. Vaders kreeg een mooi ingepakt blik soep...

Iedereen een fijne Sint-avond en tot volgende week,

Leon Schröder.

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren