U bent hier : April 2013

April 2013

OPEN DAG april 2013

Beste mensen,

Voor het eerst in ons bestaan hebben we eens de voordeur open gezet voor onze donateurs. We vulden een tafel met spulletjes om te verkopen (en hadden nog enkele dozen gereed staan, om de lege plekjes op de tafel direct op te vullen).

We waren van 10 tot 4 "open" en al gauw belden de eerste donateurs aan.

Gevolgd door een heleboel anderen:

Het grappige was dat de meesten elkaar niet kenden, maar er was in no time voldoende gespreksstof. Over dieren maar ook over de crisis, die overal inhakt en waar onze bezoekers zich duidelijk zorgen maakten. Als de één weg ging, stond de volgende donateur al aan te bellen, dus het liep allemaal lekker.

Aan het eind van de dag was de tafel bijna leeg, de spaarpot lekker vol want meerdere mensen leegden hun portemonnee erin  (!) en het mooiste van dit alles is, dat stichting Dierenlot de inhoud verdubbelt. Dus we hebben 1310 euro en wat kleingeld opgehaald en krijgen 1250 euro erbij van Dierenlot. Er werd ook nog gedoneerd naar de bankrekening van de stichting (510.69.08) en al met al hadden we een zeer goede dag. Ook de dieren waren enorm content, want die kregen enorm veel knuffels en aandacht.

En verder: het resultaat van onze druk bezochte Open Dag:

Zo zie je het nog beter:

Mensen, iedereen écht enorm bedankt voor de Open Dag, met name ook Bertie, die de hele dag kwam helpen en iedereen een fijne Koningsdag toegewenst!

Groetjes,

Diana Spaans.

Zondag, 21 april 2013

Beste mensen,

Gisteren... waren we op de Dierenlot Dag in Maarssen, dus bijgaand de foto's die we u graag tonen van deze sponsor:

Enkele van de gesponsorde bestelbussen voor diverse dierenambulances en dierenopvangen. Onze vrienden van Zwerfkatten IJmuiden waren er ook.

Interessante uitleg over egels, reeën en onderhoud van ambulances.

De Dierenlot-auto van Marya Dekkers van Zwerfkatten IJmuiden.

Iedereen een zonnige zondag toegewenst en het lijkt erop dat dat wel gaat lukken!

Diana Spaans.

Zaterdag, 20 april 2013

Beste mensen,

Het zonnetje gaat gelukkig schijnen, onze dieren liggen al in de vensterbank.

Even een tip voor (oud)motorrijders onder onze donateurs en site-bezoekers:

www.silverline.nl verhuurt onder andere motorfietsen, dus als u weer eens iets voelt kriebelen en u wilt uw benen weer eens over zo'n bulderend gevaarte heen werpen, kijk eens op hun site.

Wij gaan zaterdag iets doen en zondag staan de foto's hiervan op de site, dus nog even geduld.

Oh, ennuh.... vanaf 19 mei a.s..... schrijf die datum maar in uw agenda! Want.... nee, we kunnen (helaas) nog niets verklappen maar.....

Onze vriendin Bertie leende ons trouwens een DVD uit, genaamd "inside job" en hij gaat over de crisis. Weet u nog, de drie banken in IJsland die klapten? Derivaten, gerommel met waardeloze hypotheken, KPMG die z'n werk niet goed deed, toezichthouders die er een potje van maakten, de aandelen-zeepbel, waardeloze aandelen die ten zeerste werden aanbevolen. Miljoenen mensen wereldwijd die baan en huis kwijtraakten en daar heden ten dage nog de gevolgen van ondervinden, terwijl de daders nauwelijks gestraft werden en nog steeds hoge posities bekleden. We zitten hier met z'n allen die DVD te bekijken (cola en chips erbij) en de rillingen lopen ons over de rug, terwijl we elkaar aan kijken met een blik van: "Komt het je nog bekend voor?" en: "Hoe is het mogelijk, hè?"

Vriendelijke groet,

Leon Schröder.

Zondag, 14 april 2013

Beste mensen,

De dieren in onze opvang doen het prima en zijn blij dat het mooie weer er weer aankomt.

De twee zwerfkatten van Manuela Groblewski.

Het logeetje was er weer.

Wel vaker wordt ons gevraagd of we een Open Dag willen houden, speciaal voor onze donateurs. Onze donateurs komen toch wel langs maar we willen nu eens speciaal een OPEN DAG hiervoor houden en dat gaat nu gebeuren: Op zaterdag 27 april a.s. zijn onze donateurs van 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom om al die dieren te ontmoeten, waarover wij u al jaren vertellen.

U mag ze knuffelen en aaien, houd er rekening mee dat er ook een paar echte wilde zwerfkatten lopen die dat niet willen, maar die gaan dan vanzelf op een veilig plekje zitten, dus geen zorgen. U kunt de twee cavia’s ontmoeten en de asiel-parkieten bekijken.

We verkopen ook rommelmarktspulletjes voor weinig geld waarmee u onze dieren kunt sponsoren en als klapper op de vuurpijl geeft Stichting Dierenlot  ons deze dag DE DIERENLOT-VERDUBBELAAR, zodat elke gedoneerde euro verdubbeld wordt!

De stichting die dierenhulp biedt om zo dierenleed en dierenmishandeling tegen te gaan

Zie ook www.dier.nu om te zien wat deze (prima) organisatie allemaal doet en al heeft gedaan voor de kleinschalige dieren-stichtingen n Nederland!

Komt u ook langs voor een gezellige dag? Laat het even weten, als u komt: de koffie staat klaar! dianaspaans@online.nl is het emailadres en dan geven we meteen het juiste adres aan u door. Schrijf het in uw agenda!

Bedankt alvast en graag tot ziens op de 27e april!

Diana Spaans en vrijwilligers.

GSM 06-1345.3718

Zondag, 7 april 2013

Beste mensen,

Nog enkele foto's van onze bewoners:

Garfield wordt al een dagje ouder maar heeft het nog steeds prima naar z'n zin bij ons.

Toetje. Enorm lieve kat. Onbegrijpelijk dat mensen haar een jaar voorbij liepen in een asiel.

Schuw boerderijkatje Lea, een stuk rustiger, nu ze gesteriliseerd is.

Oude Nina verbleef maandenlang in een asiel, voordat een dierenvriendin haar meenam voor onze opvang en bij ons afleverde. Ze heeft het nog steeds prima naar haar zin bij ons. En wij met haar.

Fijne zondag, mensen,  en de koude dagen zijn nu voorbij.

Vriendelijke groet,

Diana Spaans.

 

Zaterdag, 6 april 2013

Beste mensen,

Het project van Manuela via www.dierennood.nl is inmiddels afgelopen en er is 1165 (!) euro opgehaald voor haar. Manuela heeft ons al laten weten dat ze daar enorm veel Turkse dieren van gaat laten steriliseren, zowel honden als katten. Prima resultaat! Te meer daar Manuela er stil van was dat zoveel haar onbekende lieve mensen en dierenvrienden haar hielpen. Ze is te vinden op facebook: Manuela Wroblewski en dankzij dat fenomenale Internet heeft ze zelfs sponsors uit Amerika!

We hebben nog een leuk gratis tuintafeltje in de aanbieding. Mocht iemand interesse hebben, bel even met Diana: 06-1345.3718.

En:

Verder kregen we nog een auto vol met gratis voer, zodat heel wat paarden (!), knaagdieren, poezen en katten (tot en met in Spanje toe) gelukkig werden gemaakt.

De dieren doen het prima maar snakken (net als de rest van Nederland) naar mooi weer. Nog even volhouden!

Fijn weekeind,

Diana Spaans.

  
Contact Informatie
an image
Dierenplaatsing.nl
Den Haag
E-mail: Diana Spaans

Tel: (070) 352-22 59
Sponsoren